Genelkurmay Başkanı Akar'dan başsağlığı mesajı

Genelkurmay Başkanı Akar'dan başsağlığı mesajı
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, bugün Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe köyü mevkisinde askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı bombanın patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Yılmaz, Onbaşı Karatepe ve Er Özden iç

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bugün Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe köyü mevkisinde askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yılmaz, Jandarma Onbaşı Volkan Karatepe ve Jandarma Er Özkan Özden için taziye mesajı yayımladı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde "Şehidimiz" başlığıyla yayımlanan mesajda, Orgeneral Akar'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Silah arkadaşımız 22 Nisan 2016 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim."

Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe köyü yakınlarında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce önceden yola döşenen patlayıcı infilak ettirilmiş, araçtaki 3 asker şehit olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.