Genelkurmaydan 'afişli' mesaj

Genelkurmaydan 'afişli' mesaj
FETÖ üyelerinin darbe girişiminin ardından Genelkurmay Başkanlığı Karargahına "Ordu millet el ele" ve "Hakimiyet milletindir" yazılı büyük boy afişler asıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin darbe girişiminin ardındanGenelkurmay Başkanlığı Karargahına Türk bayrağı ile "Ordu millet el ele" ve "Hakimiyet milletindir" yazılı büyük boy afişler asıldı.

FETÖ'nün gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahında kontrol bir süreliğine darbe yanlısı subaylara geçmiş,Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve bazı komutanlar rehin alınmıştı.

Darbe girişiminin ardından Orgeneral Akar'ın emri doğrultusunda Genelkurmay Başkanlığı Karargahına Türk bayrağı ile kırmızı beyaz renklerden oluşan "Ordu millet el ele" ve "Hakimiyet milletindir" yazılı büyük boy afişler asıldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın emriyle karargahtaki dijital panodan, Türk bayrağı fotoğrafı ile "Hakimiyet milletindir" yazısı paylaşılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.