Genelkurmay'dan şehit eşine ziyaret

Genelkurmay'dan şehit eşine ziyaret
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın talimatıyla Tuğgeneral Polat, Diyarbakır Sur ilçe merkezinde icra edilen terörle mücadele harekatı esnasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Kıldış'ın doğum yapan eşini ziyaret etti

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın talimatıyla Tuğgeneral Hasan Polat, Diyarbakır'ın Sur ilçesi merkezinde icra edilen terörle mücadele harekatı sırasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış'ın doğum yapan eşini ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde "Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Haberler" bölümünde yer alan bilgiye göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesi merkezinde icra edilen terörle mücadele harekatı esnasında şehit olan Kıldış'ın eşi Tuğba Kıldış, 9 Mayıs'ta bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Babasının vasiyeti gereği "Zeynep Gülsüm" adı verilen bebek ile anneyi, Orgeneral Akar'ın talimatı doğrultusunda, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Polat ve eşi ziyaret etti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.