Gereken tedbirleri alacağız

Gereken tedbirleri alacağız
Anadolu Selçukspor’da Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “Son olarak kendi sahamızda oynadığımız Körfez İskenderunspor karşılaşmasında istediğimiz futbolu göremedik” dedi.

Sezonun ikinci yarısında sadece iki kez yenilmesine rağmen iç saha maçlarında beraberlikler serisine devam eden Konya Anadolu Selçukspor’da Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “Son olarak kendi sahamızda oynadığımız Körfez İskenderunspor karşılaşmasında istediğimiz futbolu göremedik. Takımımızın gücünün bu olmadığını biliyoruz ve gerçek gücünü sahaya yansıtarak bize yakışır sonuçlar alabilmesi adına, gereken her türlü tedbiri alacağız” dedi.

Sergilenen mücadelenin skor tabelasına bir türlü yansıtılamaması nedeniyle puan sıralamasında sıkıntılı bölgeden uzaklaşamadığımıza dikkat çeken Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “Futbol oyununda üçüncü bölge olarak tabir edilen ileri uçta yaşadığımız sorunlar ve son vuruşlarda istenilen verimin sağlanamaması nedeniyle, iç sahada arzuladığımız puanları toplayamadık. Yönetim Kurulu olarak hafta içerisinde teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacağız” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.