Geri Dönüşümcülerden "Evet" Kararı

Geri Dönüşümcülerden "Evet" Kararı
Türkiye Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu, anayasa değişikliğine yönelik 16 Nisan'daki halk oylamasında "Evet" diyeceklerini açıkladı- Konfederasyon Başkanı Aday:- "Mevcut anayasa siyasi ve ekonomik istikrara değil, kaosa gebe. Şimdi bu değiştiriliyor. Hız

ANKARA (AA) - Türkiye Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu, anayasa değişikliğine yönelik 16 Nisan'daki halk oylamasında "Evet" diyeceklerini açıkladı.

Konfederasyon tarafından bir otelde "Türkiye'nin Geri Dönüşümcüleri 'Geleceğimiz için Evet' Diyor" paneli gerçekleştirildi. Panelde konuşan Konfederasyon Başkanı İmdat Aday, 2011'de kurulan konfederasyona onlarca derneğin ve üç federasyonun bağlı olduğunu anlattı.

"Geri dönüştür, geleceği değiştir" diyerek, Türkiye'nin geleceğine yatırım yaptıklarını vurgulayan Aday, Türkiye'nin her köşesinde halk oylamasına yönelik coşku ve heyecan bulunduğunu kaydetti. Aday, "Vatandaşlarımız onlarca yıldır dert yandığı belirsizlik, kaos ve kriz ortamından kurtulma arzusuyla 16 Nisan'ı iple çekmektedir." dedi.

Konuşmasında Türk halkının hep beraber cesur bir adım atması gerektiğini aktaran Aday, şunları kaydetti:

"Biz de vatandaşlarımıza diyoruz ki mevcut anayasa siyasi ve ekonomik istikrara değil, kaosa gebe. Şimdi bu değiştiriliyor. Hızlı karar alan ve uygulayan bir yapı kuruluyor. 16 Nisan'daki 'evet' bu nedenle hızlı büyüyen, huzurlu Türkiye için memleketin önündeki engelleri kaldırmaya, çözmeye 'Ben de varım' demektir."

Aday, yeni anayasayla muasır medeniyetler seviyesine yükselmek için koşacaklarını dile getirdi.

Aday'ın konuşmasının ardından panel, anayasa değişikliği kapsamında halk oylamasına sunulacak maddelere yönelik bilgilendirme konuşmaları ile devam etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.