Uğur Özteke

Uğur Özteke

Gez Dünya’yı, ama görme Konya’yı!

Gez Dünya’yı, ama görme Konya’yı!

Dün sabah haftanın ilk gününde ilk çalan telefonlardan birisi Konya değeri Nazmi Sırıt abimizdi. Her zaman olduğu gibi heyecanla telefonu açtık ve “Buyurun abicim” dedik. Ama Nazmi abi önce telefonla sonra da mail yolu ile bize öyle bir buyur(!)du ki öğlene doğru direksiyonu ancak toparlayabildik.

İsterseniz konumu itibari ile şehir adına maddi manevi hiçbir beklentisi olmayan bir değerin sabahın köründe çektiği fonlarca fotoğraftan sadece şunlara lütfen dikkatlice bir bakın

foto-1-056.jpgfoto-2-057.jpgfoto-3-031.jpgfoto-4-014.jpg

….

Ve Nazmi Abi sonra da bu fotoğrafların altına şunları yazıyordu

“Uğur Bey kardeşim,

 Sabah sabah size güzel şeylerden bahsederek günaydın demeyi çok isterdim. Ancak defalarca özellikle de zati alinizin yazmanıza, ikaz etmenize rağmen, eski tas eski hamam hiç bir şeyin değişmediğine, aksine iyiden iyiye her şeyin çığırından çıktığına şahit oluyoruz.

Rutin sabah sporumu yapmak üzere gittiğim Meram Yeni Yol Evliya Çelebi Parkı’ndan içim kan ağlayarak bu görüntüleri getiriyorum ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.

 Hani lafla diyoruz ya “çağ atladık” diye bırakınız çağ atlamayı, bu kafayla “ÇAY bile atlayamayız biz”. Sonuçta az gittik uz gittik dere tepe düz gittik, birde baktık ki bir arpa boyu bile gidememişiz. Temiz ve barış dolu güzel bir dünyada hep birlikte yaşamak ümidiyle, saygılar.”

…………

Saygılar bizden abicim…

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Okumak bir insanı doldurur, insanlarla konuşmak hazırlar, yazmak ise olgunlaştırır

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Dün öğleden sonra Emniyet kavşağından zafere kadar alternatif yolları ile kilitlenen ulaşım sıkıntısına son verebildiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR