Giresun’da terör saldırısı: 1 ölü

Giresun’da terör saldırısı: 1 ölü
Giresun’daki terör saldırısında ağır yaralanan Adil Bülbül, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Bülbül’ün vefat haberi alan yakınları hastaneye koştu. Giresun Valisi Hasan Karahan ise vefat haberi alır almaz hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Karahan, aile ile görüşerek başsağlığı diledi. Hastanede olaya ilişkin son durumu değerlendiren bir açıklama yapan Karahan, askerin şuan bölgede olduğunu ve operasyonun devam ettiğini söyledi.Karahan, ”Yaralı olarak önce Tirebolu’ya sonra Giresun Devlet Hastanesine intikal ettirilen Adil Bülbül isimli arkadaşımız ameliyat sonucu maalesef rahmetli oldu” dedi.

Karahan, “Sabah ilimizde bildiğiniz gibi bir olay oldu. Doğankent ilçemize yakın Yaşmaklı’nın sınır olduğu noktada arıza sebebiyle oraya giden HES görevlileri teknisyen arkadaşlar orada bir bomba düzeneğinin olduğunu fark ederek oradan kaçmaya çalıştılar ancak saldırıya uğradılar. Yaralı olarak önce Tirebolu’ya sonra Giresun Devlet Hastanesine intikal ettirilen Adil Bülbül isimli arkadaşımız ameliyat sonucu maalesef rahmetli oldu. Şuan otopsi işlemleri devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"Bizim değerlendirmemiz, olay bölgede bir hareketlenme çabasında olan terör örgütü elemanlarının faaliyetiydi" diyen Karahan, "Takip ve operasyonlarımız devam ediyor. Ekiplerimiz hali hazırda oradalar. Timlerimiz görev başındalar. Bu eylemi yapan teröristleri kısa zamanda yakalayıp şehidimizin intikamını almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

öte yandan saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek şehit düşen Adil Bülbül’ün işlemlerinin ardından memleketi Gümüşhane’ye gönderileceği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.