Giresunspor'un hedefi play-off

Giresunspor'un hedefi play-off
- Kulüp başkanı Bozbağ:"Ligde kalan 8 maçtan en az 5'inden galip ayrılmamız halinde sezon sonunda play-off oynamaya hak kazanırız"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ligde kalan 8 maçtan en az 5'inden galip ayrılmaları halinde sezon sonunda play-off oynamaya hak kazanacaklarını söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen milli maçlar arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ile deplasmanda hazırlık maçı oynadıklarını ve sahadan golsüz beraberlikle ayrıldıklarını ifade eden Bozbağ, "Lige verilen arada Torku Konyaspor maçı bizim için iyi bir sınav oldu. Rakip karşısında 90 dakika çok iyi mücadele ettik. Üstün olduğumuz dakikalarda oyuna biz hükmettik. Önemli pozisyonlar da bulduk. Kazanabilirdik ancak son vuruşlarda etkili olamayınca üstünlük golünü atamadık. Oyuncularımızın Torku Konyaspor karşısında ortaya koydukları performans bizi mutlu etti." dedi.

Giresunspor'un lig sonunda play-off oynamaya hak kazanacağını savunan Bozbağ, şöyle konuştu:

"Lige, play-off oynama hedefiyle girmiştik ve bu doğrultuda da mücadelemizi sürdürüyoruz. Ligde artık son viraja girildi. Sezon 8 hafta sonra tamamlanacak. Birbirinden zor 8 maç bizi bekliyor. Yaptığımız hesaba göre ligde kalan 8 maçtan en az 5'inden galip ayrılmamız halinde sezon sonunda play-off oynamaya hak kazanırız. İçeride oynayacağımız 4 maçımızı da kazanmamız gerekiyor. Yine deplasmandan da en az bir galibiyet almalıyız. Sezon sonuna kadar ihtiyacımız olan 5 galibiyeti almak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.