Girona nereyi temsil ediyor? Girona İspanya'nın hangi bölgesinde?

Girona nereyi temsil ediyor? Girona İspanya'nın hangi bölgesinde?
 Editör
İspanya Ligi'nde önüne gelen takımı deviren Girona, internet kullanıcılarının en merak ettiği aramalar arasında. İspanya Ligi lideri Girona İspanya'nın hangi bölgesinde? Gelin hep beraber inceleyelim.

La Liga bu sene sürpriz bir takımın liderliğini konuşuyor. Barcelona ile aynı bölgeyi paylaşan Girona İspanya ligini sallıyor.

BARCALENO'YI YENDİLER

La Liga'nın 16'ncı haftası derbiye sahne oldu. İspanya Ligi'nin sürpriz takımı Girona, Barcelona'ya konuk oldu.

Son şampiyon Barcelona, kırmızı beyazlı ekip karşısında bu sezon ikinci yenilgisini aldı.

GİRONA LİDER

İspanya Ligi'nin sürpriz takımı topladığı 41 puanla yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı-beyazlılar ilk olarak ligin 7'nci haftasında zirvede yer almıştı.

GİRONA BURAYA NASIL GELDİ?

Girona Futbol Club, S.A.D., La Liga'da mücadele eden İspanyol futbol takımı. Katalonya Özerk Bölgesi'nin Girona şehrinde kurulan takım, maçlarını Montilivi stadyumunda oynamaktadır. Kulüp, 2016-17 sezonunda Segunda División'u 70 puanla 2. sırada bitirerek tarihinde ilk kez La Liga'ya yükselmiştir.

16 MAÇTA, 13 GALİBİYET

Michel Sanchez'in öğrencileri bu sezon ise ligde oynadığı 16 maçta 13 galibiyet, 2 beraberlikle tarih yazdı. Kırmızı beyazlılar bu sezon yalnızca 1 yenilgi aldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.