Gizli Tanıktan Erdoğan'ın Ameliyatına İlişkin Fetö İddiası

Gizli Tanıktan Erdoğan'ın Ameliyatına İlişkin Fetö İddiası
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında ifade veren gizli tanık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde olduğu ameliyata ilişkin önemli iddialarda bulundu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında ifade veren gizli tanığın ifadesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ameliyat olmasından bir hafta önce, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan, kapatılan eski Zaman Gazetesinin imtiyaz sahibi Alaaddin Kaya'nın makamında, misafirleriyle oturduğu sırada bir konuya tanıklık ettiğini söylediği öğrenildi.

Bu kişilerin kendi aralarında konuştuklarına kulak misafiri olduğunu savunan gizli tanığın "Misafirleriyle konuşurken Kaya, 'Bu sefer bu hastanede iş kesinlikle tamam' diyerek ellerini de birbirine vurup işin bittiği anlamında işaret yaptı. Karşısındaki kişi de 'İnşallah azizim' dedi ve Kaya ile gülüştüler." dediği belirtildi.

Alaaddin Kaya'nın özel misafirleriyle bizzat kendisinin ilgilendiğini ancak bu kişilerin kim olduğunu bilmediğini ifade eden gizli tanık, şunları anlattı:

"Bu görüşmeden kısa bir süre sonra şimdiki Cumhurbaşkanımızın ameliyat olduğunu öğrendim. Ameliyattan önce başka bir hastanede suikast ihtimali olduğu yönünde haberler çıkınca ben bunların yaptığını tahmin ettim. Hatta bu konuyu çevremdeki arkadaşlarıma da anlattım. Onlarda bana bu hususu git ihbar et dediler. Ben bu yapının emniyet içindeki yapılanmasından çekindiğim için kimseye bir ihbarda bulunmadım."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.