Gnçtrkcll “Adil Oyun”la üniversitelileri coşturdu

Gnçtrkcll “Adil Oyun”la  üniversitelileri coşturdu
Rıdvan Dilmen Selçuk Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

Gnctrkcll’nin, sporu üniversite gençliğiyle masaya yatırmayı hedeflediği “Adil Oyun” etkinliğinin son durağı Selçuk Üniversitesi oldu.

Üniversite öğrencileri, Rıdvan Dilmen’in ev sahipliğinde futbol dünyasının efsane isimlerinden Aykut Kocaman ile söyleşilere katılma fırsatı yakalarken, birbirinden  heyecanlı spor oyunlarıyla hem keyifli saatler geçirdi, hem de sürpriz ödüller kazandı.

Üniversitelilerin en büyük destekçisi gnçtrkcll’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen “Adil Oyun” etkinliği üniversitelerde spor ateşini yükseltiyor. Rıdvan Dilmen’le birlikte futbol dünyasının efsane isimlerinden Aykut Kocaman’ın yer aldığı ve birbirinden ilginç yarışmalarının düzenlendiği etkinlik, 18 Kasım tarihinde Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleşti. Öğrencilerin Rıdvan Dilmen’le fotoğraf çektirerek tanışma fırsatı yakaladığı  “Adil Oyun” etkinliği Mayıs sonuna kadar birçok ilde 20 üniversite kampüsüne coşku getirecek.

İlkokullara spor malzemeleri bağışlandı

Adil Oyun” etkinliğinin gerçekleştiği Selçuk Üniversitesi’nde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine de imza atıldı. Üniversite kampüsünde 2 metre çapındaki futbol topuna her bir öğrencinin attığı imza 1 TL olarak kabul edildi ve tur sonunda, topun taşıdığı imza sayısı tutarında spor malzemesi, desteğe ihtiyaç duyan ilkokullara bağışlandı.

Değiştir Hocam, Gnctrkcll’e Gel!

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, bu dönem üniversite öğrencilerine yeni transfer teklifini de duyurdu.  Şimdi gnçtrkcll’e transfer olan gençlere, “Değiştir Hocam” söylemiyle Turkcell’in ayrıcalıklı iletişim dünyasının kapılarını en uygun koşullarla açıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.