"GOAL! Sergisi" 5 Haziran'da sona eriyor

"GOAL! Sergisi" 5 Haziran'da sona eriyor
Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Sefada Entertainment iş birliğiyle gerçekleştirilen "GOAL! Sergisi", ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Sefada Entertainment iş birliğiyle gerçekleştirilen "GOAL! Sergisi", 5 Haziran'da sona eriyor.

Konuya ilişkin verilen bilgiye göre, dünya futbol tarihinin en eski topundan geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Johann Cruyff’un formasına, Pele ve Maradona’nın unutulmaz formalarından en eski kupalara kadar pek çok objeye ev sahipliği yapan "GOAL! Sergisi", ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

GOAL! Sergisi’nde, 5 Haziran’a kadar açık olan sergide Maradona ve Pele’nin formaları sırt sırta yer alırken Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’nin objeleri de yan yana bulunuyor.

Bu formaların yanı sıra Roberto Baggio, Franz Beckenbauer, Ruud Gulitt, Roberto Carlos, Ronaldo, Ibrahimovic, Andriy Shevchenko, Marco Van Basten, Zinedine Zidane gibi pek çok ünlü futbolcunun objeleriyle birlikte ülkemizden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Torku Konyaspor gibi takımların formaları da GOAL! Sergisi’nde yer alıyor.

Ziyaretçiler, serginin tüm konuklarına verilen tabletlerle birlikte interaktif bir ortamda, her mevkide yer alan birbirinden ünlü futbolcularla kendi takımlarını yaratarak, başka bir sergi ziyaretçisiyle ya da tabletlerle kozlarını paylaşabiliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.