Göçük altında kalan Suriyeli aileye yardım eli

Göçük altında kalan Suriyeli aileye yardım eli
İki Suriyeli ailenin kaldığı evin yakınındaki kerpiç kömürlüğün çökmesi sonucu, enkaz altında kalan 1 çocuğun ölmesiyle ilgili Karatay Belediyesi harekete geçti.

Doğuş Mahallesi Çimenlik Caddesi üzerinde bulunan bir evde yaşanan olay sonucu 1 çocuk ölmüş, bir çocuk da yararalanmıştı. Evde kalan Suriye'li ailelerin çocuklarının üzerine çökmesi sonucu yaşanan olayın ardından Karatay Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Suriyeli aileyi Şefkat evlerine yerleştirmek için kolları sıvadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Doğuş mahallesinde yaşanan talihsiz olayda 12 yaşındaki bir çocuğun ölmesine 8 yaşındaki diğer bir çocuğun da ağır yaralanmasına neden olurken belediye olarak gereken yardımı yapacaklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Hançerli, Suriye'li ailelerin kaldığı evin tehlike arz etmesi nedeniyle Belediye Zabıta ekiplerince boşaltılarak mühürlendiğini vurgulayan Hançerli, Suriyeli ailenin hafta sonunu bir yakınında geçireceğini Pazartesi günü itibariyle Karatay Belediyesi Şefkat Evlerine yerleştirilerek ihtiyaçlarının karşılanacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.