Gökhan Töre, Beşiktaş'tan ayrılıyor!

Gökhan Töre, Beşiktaş'tan ayrılıyor!
Beşiktaş'ın bir sene kiralık oynattığı ve geçtiğimiz sezon da bonservisini Rubin Kazan'dan aldığı gurbetçi oyuncu Gökhan Töre ayrılığın eşiğine geldi.

Sezon içerisinde yaşadığı birtakım problemler ve ödemelerle ilgili sorun nedeniyle huzursuz olduğunu dile getiren Töre, ''4 ay para alamadım'' dedi.

Sportif başarısızlık etkisi

Başarılı orta saha oyuncusunun ödeme sorunu sebebiyle bazı yöneticilerle de tartışma yaşadığı belirtiliyor. Sportif başarı konusunda da istenilen sonuçların alınamaması bu durumun düzeleceği konusunda endişe oluştururken, milli oyuncuyu da ayrılığın eşiğine getirdi. Bunu da yakın çevresiyle paylaştı.

İspanyollar istekli ama...

Ar­da Tu­ran'ın da for­ma­sı­nı giy­di­ği At­le­ti­co Mad­rid, Gök­han için ilk cid­di adı­mı atan tek ta­kım. An­cak Tö­re,Mad­rid eki­bi­nin trans­fer et­mek is­te­di­ği pek çok isim­den bir ta­ne­si. Tek­nik di­rek­tör Si­me­one ofan­sif özel­lik­li or­ta sa­ha oyun­cu ta­le­bi doğ­rul­tu­sun­da di­rek­tör­le­re Gök­han'ın da is­mi­ni ver­miş­ti. An­cak, Club Brug­ge ma­çı son­ra­sı In­ter Mi­lan ve Ju­ven­tus, me­na­je­ri ara­cı­lı­ğıy­la mil­li oyun­cu­nun trans­fer  ko­şul­la­rı hak­kın­daBe­şik­taş'tan bil­gi ta­lep et­miş­ti.

Kaynak: Bugün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.