Gölbaşı’nda İmam Hatipliler Buluşması

Gölbaşı’nda İmam Hatipliler Buluşması
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Hat-Tezhip Sergisi ve İmam Hatipler Kardeşlik buluşması programı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Hat-Tezhip Sergisi ve İmam Hatipler Kardeşlik buluşması programı yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Etkinlikte konuşma yapan AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Anadolu topraklarında ırkçılığın hiçbir zaman tutunamadığını, tüm insanlara kardeşlik temelinden baktıklarını belirterek, "Sadece bu ülkenin değil tüm dünyanın siz gençlerimize ihtiyacı vardır. Öyleyse siz bütün dünyanın ihtiyacını karşılayacak bir donanımla kendinizi geleceğe yetiştirmek zorundasınız. Bu sizin asgari ahlaki mecburiyetinizdir." dedi.

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı ise imam hatip okullarına verilen imkanların eskiye göre arttığına dikkat çekerek, "Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu ülkenin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a minnetlerimizi iletiyoruz. Değerli gençler artık önümüzde hiçbir engel olmadığını biliyorsunuz. Fiziki olarak diğer okullarda ne varsa imam hatip okullarında da o var." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin hazırladığı Hat-Tezhip Sergisi için kurdele kesimi yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.