'Gönüllerde birliği yeniden sağlayacağız'

'Gönüllerde birliği yeniden sağlayacağız'
Konya Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Seyit Faruk Özselek, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası seçimlerinde göreve gelmeleri halinde yapmayı planladıkları öncelikli projelerini açıkladı

Konya SMMM Odası Başkan Yardımcısı Seyit Faruk Özselek yaptığı açıklamada, uzun istişareler sonucu meslek duayenlerinin oluşturduğu Meslekte Birlik Grubu tarafından 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak oda seçimlerinde başkan adayı gösterildiğini hatırlattı. Kendisini göreve layık görenlere teşekkür eden Özselek, samimiyetle mesleğine hizmet edeceklerini söyledi. Özselek, “Seçim çalışmalarımızda meslektaşlarımızı tek tek dolaşıyoruz. Taşra ilçelerimizdeki meslektaşlarımızın ofislerini ziyaret ederek destek istedik. Mesleğimizin sorunlarına yönelik neler yapabiliriz onları konuşuyoruz ve yeni dönemde Konya SMMM Odamızdan ne tür beklentileri var tespit ediyoruz. Bütün istek ve talepleri birarada toplayarak seçildiğimiz takdirde biran önce beklentileri hayata geçireceğiz” dedi.

“GÖNÜLLERDE BİRLİĞİ YENİDEN SAĞLAYACAĞIZ”
Seyit Faruk Özselek, göreve geldiklerinde yapacakları öncelikli projelerinin ‘Gönüllerde Birliği’ yeniden sağlamak olacağını ifade etti. Özselek, genç meslektaşlarına KOSGEB desteği sağlanması için çalışmalarının sürdüğünü anlattı. Özselek, “Bizim göreve geldiğimiz takdirde yapacağımız ilk icraatımız ve en büyük projemiz Meslekte Birlik Grubumuzun sağladığı ‘Gönüllerde Birliği’ yeniden sağlamak olacak. Bize oy veren vermeyen, oy kullanıp kullanmayan bütün meslektaşlarımız bizim kardeşimizdir. Seçim bittiği gün bütün meslektaşlarımızı kucaklayacağız. Yeni mesleğe başlayan genç meslektaşlarımızla ilgili KOSGEB’ten destek alınması yönünde çalışmalarımız var. Şuan KOSGEB girişimcilerin tamamına destek verirken, doktor, avukat ve mali müşavirlerde serbest meslek dalında destek vermiyor. KOSGEB ile görüşmelerimiz sürüyor. Genç mali müşavir arkadaşlarımızın da girişimci desteğinden yararlanması noktasındaki projemizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“BAŞBAKANIMIZIN KONYALI OLMASI BİZİM İÇİN ŞANS”
Konya Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Seyit Faruk Özselek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olmasının büyük şans olduğunu dile getirerek şöyle konuştu; “Meslek odamızın yetkileri dahilinde olmayan, TBMM’den geçmesini beklediğimiz projelerimiz de var. Bunları da rapor olarak hazırladık. Bu projelerimiz için Sayın Başbakanımızın desteğini alarak hareket edeceğiz. Başbakanımızın Konyalı olması şehrimiz projelerinin yanı sıra mesleki projelerimizin hayata geçirilmesi için bize büyük avantaj sağlayacak. Bizler de güçlü bir oda yönetimi olarak bu avantajı en iyi şekilde kullanacağız.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.