Görücüye çıkıyorlar

Görücüye çıkıyorlar
Atiker Konyaspor, Hollanda kampında vites yükseltirken, hazırlık maçlarıyla eksik bölgeleri daha kolay tespit edebilecek

Atiker Konyaspor, Hollanda kampında vites yükseltirken, hazırlık maçlarıyla eksik bölgeleri daha kolay tespit edebilecek. Bu hazırlık dönemini ağırlıklı hazırlık maçlarıyla geçecek yeşil-beyazlılar, kampı 3 Ağustos’ta tamamlayacak.

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’da Hollanda kampı hızlı başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman ilk günden tempo yükseltirken, takımın lige hazır bir şekilde girmesini istiyor. Kocaman, bazı oyuncuların performansları üzerinde özellikle dururken, bu oyuncuların ikinci kamp dönemindeki performansları geleceklerini belirleyecek.

 

MAÇ AĞIRLIKLI KAMP

 

Yeşil-beyazlılar, ilk kamp döneminde sezon öncesi yüklemeleri yaparken, ikinci kamp dönemi daha taktiksel çalışmalarla geçecek. Hazırlık maçlarının ağırlıkta olacağı Hollanda kampında maç içi performanslar transferde de belirleyici olacak. Şu anda planlı 4 hazırlık maçı oynayacak Atiker Konyaspor’da, 3. maç ile 4. maç arasında bir maç daha ayarlanmaya çalışılacak.

 

İLK MAÇ BUGÜN

 

Hollanda kampının ilk hazırlık karşılaşmasını bugün oynayacak yeşil-beyazlılar, İspanya 2. Lig takımlarından Cordoba ile mücadele edecek. 20.00’da başlayacak karşılaşmada temsilcimiz bu sezon ilk kez görücüye çıkacak. Kocaman’ın hemen her oyuncuya şans vermesi beklenirken, ilk yarı ve ikinci yarı farklı takımlarla mücadeleye çıkması bekleniyor.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.