GÖZLER BU MAÇLARDA

GÖZLER BU MAÇLARDA
Yeşil-beyazlı ekip için yarın karşılaşacağı Başakşehir maçı ayrı bir önemi bulunuyor. Temsilcimiz, bu zorlu maçtan üç puan aldığı takdirde Fenerbahçe-Galatasaray derbisi takip edecek

HEDEF 3 PUAN

Spor Toto Süper Lig’in 9.haftasında yarın Medipol Başakşehir’e konuk olacak olan Torku Konyaspor’da gözler bu kritik maçta. Ligin formda ekiplerinden biri ile deplasmanda mücadele verecek temsilcimizde tek hedef 3 puan üzerine kuruldu. Hafta başından bu yana rakibi iyi analiz eden yeşil-beyazlıların teknik patronu Aykut Kocaman, oyuncularına da bu karşılaşma öncesi uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Temsilcimiz, zorlu İstanbul deplasmanından hem galibiyeti hemde çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, Konya’da ki hazırlıklarını bugün tamamlayacak ardından İstanbul’a hareket ederek kampa girecek.

DERBİ MAÇI TAKİP EDİLECEK

Medipol Başakşehir mücadelesini kazanması durumunda Torku Konyaspor’da gözler Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak derbi maçına çevrilecek. Temsilcimiz, bu önemli deplasmandan 3 puan alması durumunda puanını 18’e çıkartacak ve puan cetvelinde ilk üçüncü sırada yer alacak. Lig tarihinde ilk kez bu fırsatı yakalayan yeşil-beyazlılar, derbi maçının avantajını da kullanarak Başakşehir maçında galibiyet için yüklenecek.

KADRO BUGÜN ŞEKİLLENİYOR

Öte yandan temsilcimizin Başakşehir karşılaşmasında ilk 18 de yer alacak isimler bugün belli olacak. Yeşil-beyazlılarda hafif sakatlığı bulunan futbolcuların durumu ise merakla bekleniyor. Geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda yer almayan Uğur İnceman, Samuel Holmen ve İbrahim Sissoko ile Kaya Tarakçı’nın durumu bugün belirlenecek. Solunum yollarında sıkıntı yaşaması sebebiyle hafta başı takımdan ayrı çalışan Ömer Şişmanoğlu ise durumunun iyi olduğu biliniyor. Teknik patron Aykut Kocaman, sakatlığı bulunan oyuncuları götürmediği takdirde alternatif isimlere şans vermesi bekleniyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.