Gözler forvette

Gözler forvette
Atiker Konyaspor, özellikle ön bölgede ciddi değişikliğe gitmeyi planlarken, bazı isimler ile ilgili yol kat edildi. Daha önce de görüşülen Ezekiel konusunda sona yaklaşılırken, sol kanat için de Fransa’dan bir futbolcunun ismi geçiyor

Teknik direktör değişikliğiyle sezona giren Atiker Konyaspor’da özellikle hücum bölgesinde önemli değişikliğe gidiliyor. Yeşil-beyazlılarda, Mustafa Reşit Akçay’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken, bir yandan da önerilen yeni isimler üzerinde çalışmalar yapılıyor. Orta saha ve kanatlarda oynayacak oyuncuların çok fazla hareketli olmasını isteyen Akçay, bu doğrultuda rapor verirken, yönetim de bazı isimlerle görüşmeleri sıklaştırdı.

 

EZEKİEL İLK TERCİH

 

Mustafa Reşit Akçay’ın forvet için ilk tercihi Nijeryalı İmoh Ezekiel olurken, yönetim geçtiğimiz hafta 24 yaşındaki futbolcuyla görüşmeye başlamıştı. İlk görüşmenin ardından taraflar hafta sonunda bir kez daha irtibata geçti. Akçay’ın özellikle istediği genç golcü ile önemli mesafe kat edilirken, bugün başlayacak kampın ilerleyen günlerine Ezekiel yetiştirilmeye çalışılacak.

 

SOLA FRANSA’DAN BİR İSİM

 

Hem forvet hem de kanatlar için çalışmalar devam ederken, için son iddia Fransa’dan geldi. Geçtiğimiz sezonu Fransa Lig 1 takımlarından Bordeaux’da tamamlayan Nicolas Maurice-Belay, ismi Konyaspor için anılırken, tecrübeli oyuncu için Türkiye’den başka taliplerin de olduğu iddia edildi. Bonservisi elinde bulunan 33 yaşındaki tecrübeli sol açık, forvette de görev alıyor. Konyaspor Nicolas Maurice-Belay ile ilk görüşmeyi gerçekleştirirken, önümüzdeki günlerde transfer netlik kazanacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.