Gözler Konya derbisinde

Gözler Konya derbisinde
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz, 4. haftada karşılaşmalarına yarın çıkıyor. Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor Konya derbisinde karşılaşırken, Ereğlispor ise deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk olacak.

GÖZLER DERBİDE

Konya spor kamuoyunun gözü, yarın oynanacak Konya derbisine çevrildi. Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanan Konya derbileri keyifli maçlara dönüşürken, bu sezonda heyecanın yüksek olması bekleniyor. Sarayönü İlçe Stadyumu’nda oynanacak Konya derbisi, yarın saat 15.00’de başlayacak.

DERBİ İÇİN GERİ SAYIM

Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor ligin 4. haftasında oynanacak Konya derbisinde yarın karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde her iki takımda birbirlerine sıkı bir şekilde hazırlanırken, her iki takımda da sakatlıkları bulunan oyuncular haricinde eksik bulunmuyor.

EREĞLİSPOR, SERİK DEPLASMANINDA

Bu ligde mücadele eden diğer bir temsilcimiz Ereğlispor ise, ligin 4. haftasında Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’a konuk olacak. Ligdeki ilk puanını geçen hafta Mut İdmanyurdu Belediyespor karşısında alan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibi karşısında başa baş mücadele ile puan koparmayı hedefliyor.

(Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.