Gözler kupada

Gözler kupada
Ligde ve kupada bir hafta içinde oynadığı 3 maçı gol atamadan ve 12 gol yiyerek kaybeden Torku Konyaspor’da gözler Çarşamba günü Cizrespor ile oynayacağı kupa maçına çevrildi

Ligde ve kupada bir hafta içinde oynadığı 3 maçı gol atamadan ve 12 gol yiyerek kaybeden Torku Konyaspor’da gözler Çarşamba günü Cizrespor ile oynayacağı kupa maçına çevrildi

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden ve üst üste aldığı kötü neticelerle sıkıntılı günler geçiren Torku Konyaspor, içerisinde bulunduğu durumdan çıkış yolu arıyor. Bu doğrultuda çarşamba günü Bölgesel Amatör Lig ekibi Cizrespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. hafta maçını fırsat olarak gören temsilcimiz hem kupadaki ilk galibiyetini almak hem de gruptan çıkma iddiasını gelecek maçlara taşımak amacında.

Hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman’ın hafta sonundaki Beşiktaş maçını da düşünerek yine genç ve yedek ağırlıklı bir ekibe şans vermesi bekleniyor.

ASIL HEDEF BEŞİKTAŞ MAÇI

Cizrespor karşısında alacağı galibiyetle moral bulmak isteyen Torku Konyaspor’da asıl hedef ise hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş maçı. Lidere sürpriz yaparak ligde Galatasaray ve Gençlerbirliği karşısında aldığı 5-0’lık yenilgilerin telafisini yapmak isteyen temsilcimiz bu maça kenetlenmiş durumda. Torku Konyaspor’da yönetim kurulu da bu zorlu ve sıkıntılı günlerde takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

AKSOY: BEKLENMEDİK BİR TABLO

Futbol Şubesi Sorumlusu Selçuk Aksoy, “Takımımızın gerçek gücü de gerçek oyunu da bu değil. Çok iyi oynadığımız maçlar da oldu ama son bir haftada yaşadığımız tablo gerçekten beklenmedik bir durum. İnşallah en kısa sürede içerisinde bulunduğumuz bu durumdan kurtulacağız” dedi.

Aksoy, transfer için konuşulacak bir ortam olmadığını da ifade ederek, “Öncelikle ligin ilk yarısının kalan iki maçını tamamlamalıyız. Bu ortamda transferi gündeme getirmek doğru olmaz” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.