GÖZLER KUPADA

GÖZLER KUPADA
Atiker Konyaspor, tüm dikkatini kupaya çevirdi. Yeşil-beyazlılar, kupaya daha ciddi hazırlanırken, Kasımpaşa deplasmanından alınacak avantajlı bir skorla Gaziantepspor maçını da unutturmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan Atiker Konyaspor, gözünü kupada oynanacak yarı final maçına çevirdi. Gaziantepspor karşısında beklenmedik mağlubiyetle ilk 5 için ciddi bir yara alan yeşil-beyazlı ekip, artık tamamen kupaya odaklandı. Gelecek sezon Avrupa’ya gidebilmek için kupayı Konya’ya getirmeyi amaçlayan Konyaspor, Kasımpaşa’yı deplasmanda mağlup etmek istiyor. Temsilcimiz, Kasımpaşa karşısında alacağı avantajlı skorla, taraftarlarına Gaziantepspor mağlubiyetini de unutturmanın peşinde.

KAMPA GİRECEKLER

Yeşil-beyazlı ekip, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dün Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde kupa maçının hazırlığını gerçekleştiren Atiker Konyaspor, rakibini iyi analiz edip deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Temsilcimiz, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve İstanbul’a gidip kapma girecek. 

SERKAN YENİDEN BAŞLADI

Kasımpaşa maçının ardından bileğinden bir operasyon geçiren ve yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Serkan Kırıntılı, düz koşulara başladı. Deneyimli file bekçisi, sağ elinde bulunan atel yardımıyla sakatlığının ardından idmanlara başlamış oldu. Gaziantepspor maçında forma giyemeyen Serkan’ın hafta içinde Kasımpaşa ile oynanacak kupa mesaisinde de takımını yalnız bırakacak. Başarılı kaleci için kulüp doktorları seferber olurken 1 Mayıs Pazartesi günü Osmanlıspor ile deplasmanda oynanacak maçta riske edilmesi beklenmiyor. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.