Gözler turnuvalarda

Gözler turnuvalarda
EURO 2016’da transfer piyasası yüksek ama Copa America var!

Seda Erciş'in Özel Haberi

EURO 2016 ile Copa America’ya sayılı günler kaldı. Futbolseverler dev turnuvaları sabırsızlıkla bekliyor. Ancak bekleyen yalnız futbolseverler değil. Konyaspor da turnuvaları dört gözle takip edecek. Yeşil-beyazlı scout ekibi, turnuvalarda takımın yapısına uyabilecek isimleri göz hapsinde tutacak.

Yeni sezonda Avrupa futbolunun kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’ne direkt olarak grup aşamasında başlayacak Konyaspor’da transfer harekâtı temkinli bir şekilde devam ediyor. Kadrosunu büyük ölçüde koruyan yeşil-beyazlılar,  yapılacak 3-4 nokta transferle yeni sezona iyi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Planlaması doğrultusunda nokta transferler için acele etmeyen temsilcimiz, oyuncu arayışlarında da gözlerini düzenlenecek dev turnuvalara çevirdi.

EURO 2016 PİYASASI UÇUYOR

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve Copa America için sayılı günler kalırken, Konyaspor cephesinde de tüm gözler bu turnuvalarda olacak. Fransa’nın ev sahipliğinde 10 Haziran-10 Temmuz’da düzenlenecek EURO 2016, kulüpler için yeni isimleri de keşfetme arenası olacak. Ancak turnuvadaki oyuncuların piyasa değerinin çok yüksek olması Konyaspor için buradan yapılacak transferi zora sokuyor. Bu anlamda transfer komitesi, genç ve maliyetleri uygun oyuncular üzerinde izlemelerini gerçekleştirecek. Özellikle Baltık ve Balkan ülkelerini takip edecek scout ekibi, Konyaspor’un yapısına uyabilecek sürpriz isimlerin peşinde.

COPA AMERİCA YAKINDAN İZLENECEK

Scout ekibi, Avrupa Şampiyonası’ndaki piyasanın oldukça yüksek olmasıyla nedeniyle Copa America’yı da yakından takip edecek. 4-27 Haziran’da Amerika Birleşik Devletleri’nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Copa America’da Konyaspor için oyuncu analizleri yakından yapılacak. Yeşil-beyazlı ekip, forvet ve diğer alternatif mevkiiler için transferi bu turnuvaların ardından gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Aykut Kocaman’ın da yakından takip edeceği turnuvaların sonunda scout ekibiyle bir toplantı gerçekleştirerek Konyaspor için en uygun transferi netleştirilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.