Gözler yeni kabinede

Gözler yeni kabinede
AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı, Genel Başkan Binali Yıldırım başkanlığında saat 13.23’te toplandı. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

GÖZLER YENİ KABİNEDE

Öte yandan, gözler bir yandan da yeni kurulacak kabineye çevrilmiş durumda. Yıldırım ve yakın çalışma ekibinin, yeni kabine üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Yeni kabinenin belli olmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla 65. Hükümetin kabinesi resmen kurulmuş olacak.

AK Parti’nin, yeni Merkez Yürütme Kurulu üyelerini ve kabine üyelerini yarın düzenlenecek toplantıyla açıklanması bekleniyor. Bu arada, Yıldırım, partisinin grubunu yarın saat 11.30’da toplayacak.

Öte yandan, Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haftasonu Diyarbakır’a yapacağı ziyarete eşlik edecek. Yıldırım, adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Diyarbakır’a yapmıştı. Yıldırım, Genel Başkan olmasının ardından da ikinci yurtiçi ziyareti yine Diyarbakır’a yapmış olacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.