Abdullah Sadık

Abdullah Sadık

GÖZÜME TAKILANLAR

GÖZÜME TAKILANLAR

 

 

 

 

 

ANTİK İNSAN OLMAK VARMIŞ

BM Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü UNESCO, IŞİD'in Suriye'deki antik kent Palmira'daki tapınağı yıkmasını "savaş suçu" olarak niteledi.

IŞİD strateji hatası yapmış. Kafası kesilecek onca müslüman varken, sen git antik şehri yerle bir et. Olmayacak şey. Affedilemez. Yargılanacaksınız.

 

KORKMA BEN ADAM YEMEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milletimizin önüne tekrar sandık konulması sakıncalıdır. Buna rağmen Erdoğan'ın arzu ve emeli dahilinde gerçekleşmiş, seçimlerin yenilenmesi kararlaştırılmıştır" dedi.

AK Parti’ den cevap gecikmedi. Başbakan Yardımcısı Akdoğan,  “Türkiye'nin seçime gitmesinin tek sorumlusu vardır o da sayın Bahçeli’dir.” dedi.

Korkmayın beyler. Bu sadece bir seçim. Şahsen ben ne kimsenin kafasında sandık kırdım, ne de birini yedim.

 

NE ÇIKARSA BAHTIMIZA

Davutoğlu, kabine için kafasında bir resim oluşturduğunu belirterek "İsimler ben de mahfuz. En yakın arkadaşlarım bile bilmiyor" diye konuştu.

Memleket için hayırlısı olması için dua edelim. HOCA sürprizi sever. Aday listelerini açıklarken Konya’ ya sürpriz yapmıştı; sıra Türkiye’ ye geldi demek.

 

KARŞIIII BEEEEYAZ!

HDP Eş Başkanı Demirtaş, "Kabinenin yarısını kadınlardan seçerse çok iyi bir iş yapmış olur.” demiş. 

Selocan, seçimin geldiğini görünce yine tribünlere oynamaya başlamış. Gerçi buna da PKK’ dan bir düzeltme gelir yakında. En azından terörist kamuflajı giymeyi şart koşar HDP' li kadın bakanlara. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Sadık Arşivi
SON YAZILAR