Gözyaşlarını bu kez sevinçten dökmek istiyor

Gözyaşlarını bu kez sevinçten dökmek istiyor
Tribünde döktüğü gözyaşları yazılı ve görsel basında geniş yer bulan Eskişehirspor'un 14 yaşındaki taraftarı Havva Nur Yavaş, son maçta ligde kalmaları durumunda sevinçten ağlamak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor-Medipol Başakşehir maçının uzatma dakikalarında konuk takımın attığı golle sahadan 2-1 galip ayrılmasının ardından tribünde döktüğü gözyaşları yazılı ve görsel basında geniş yer bulan ev sahibi ekibin 14 yaşındaki taraftarı Havva Nur Yavaş, bu kez sevinçten ağlamak istiyor.

Dr. Mustafa Çamkoru 7. sınıf öğrencisi Havva Nur Yavaş, duygusal anları yaşadığı Atatürk Stadı'nda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yaşından beri iyi bir Eskişehirspor taraftarı olduğunu, takımının iç sahadaki hiçbir maçını kaçırmadığını söyledi.

Eskişehirspor'un kendisi için çok önemli olduğunu anlatan Yavaş, "7 yaşındaydım. Bir pazar günü babam ile birlikte stadın yakınından geçerken o atmosferi gördüm. Babamı stadyuma girmemiz için zorladım. Babam beni kırmadı ve maça girdik. O günden sonra da çok iyi bir Eskişehirsporlu oldum. Her maça geliyorum." dedi.

Söz konusu maçta, ligde sıkıntılı günler yaşayan takımına destek vermek için kapalı tribündeki yerini aldığını aktaran Yavaş, şöyle konuştu:

"Kesinlikle galip gelmemiz gereken bir maçtı. Galip gelsek belki ligde kalacaktık. Ayrıca stadımızdaki son maç olması nedeniyle de biraz duygu yüklüydüm. Maç 1-1 berabere devam ederken uzatma dakikalarında Medipol Başakşehir takımı bir gol buldu. Bağırmaya ve ağlamaya başlamışım. Yayıncı kuruluş ve gazeteciler de beni böyle görüntülemiş. Takımım ligde kalsın bu kez sevinçten ağlarım."

Takımının ligden düşmeyeceğine inandığını da belirten Yavaş, "Yüzde 1 bile şansımız olsa ben Eskişehirspor'un küme düşmeyeceğine inanıyorum. Takımımın perşembe günü Ankara'da oynayacağı Gençlerbirliği maçına da gideceğim. Desteğimi orada da sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.

Hedefinde kulübün ilk kadın başkanı olmak var
Yavaş, hayatının bir parçası haline gelen Eskişehirspor ile ilgili gelecekte de hedeflerinin olduğunu kaydetti.

Siyah-kırmızılı kulüpte bir ilki gerçekleştirmek istediğini dile getiren Yavaş, "Okulda başarılı bir öğrenciyim. İlk hedefim iyi bir mimar olmak. Daha sonraki hedefim biraz daha büyük. İleride Eskişehirspor'un ilk kadın başkanı olmak ve bu kente şampiyonluk yaşatmak istiyorum. Ben daha önce şampiyonluk görmedim. Çok merak ediyorum o duyguyu. Hem kendim yaşamak hem de bu kente bu sevinci yaşatmak arzusundayım." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.