"Gran Fondo Marmara" Bisiklet Organizasyonu

"Gran Fondo Marmara" Bisiklet Organizasyonu
Koordinatör Kafkas:- "Gran Fondo Marmara, ülkemizde gerçekleşen en büyük bisiklet yarışmalarından biri. Bu yıl ikinci yılı olmasına rağmen çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık"- "Yarışlara 25 ülkeden çok sayıda yabancı sporcu katılacak"


BURSA (AA) - Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek "Gran Fondo Marmara" bisiklet organizasyonunda, 25 ülkeden gelen yarışmacılar pedal çevirecek.

"Gran Fondo Marmara" Koordinatörü Ömer Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 Eylül'de yapılacak organizasyonla ilgili uzun zamandır çalışma yaptıklarını söyledi.

Yarışmanın bu yıl çok zor bir parkurda gerçekleşeceğini aktaran Kafkas, "Bu yıl yarışmaya, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa, ev sahipliği yapıyor. Parkur, ikiye ayrılıyor. Biri uzun parkur; bu, İstanbul'dan başlayarak 110 kilometre sonra Bursa Endülüs Park'ta son bulacak. Diğeri ise kısa parkur; o da Orhangazi'den başlayarak Endülüs Park'ta son bulacak." diye konuştu.

Kafkas, Gran Fondo'nun kalabalık bisiklet gruplarının bir araya gelerek mücadele ettiği bir yarışma türü olduğunu belirterek, "Gran Fondo Marmara, ülkemizde gerçekleşen en büyük bisiklet yarışmalarından biri. Bu yıl ikinci yılı olmasına rağmen çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Yarışmaya, 25 ülkeden çok sayıda yabancı sporcu katılacak." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.