Green-White’in yeni buluşma noktası

Green-White’in yeni buluşma noktası
Atiker Konyaspor’un taraftar gruplarından Green-White yeni buluşma noktası grubun ismini alan nargile kafe oldu

Atiker Konyaspor’un taraftar gruplarından Green-White yeni buluşma noktası grubun ismini alan nargile kafe oldu. Kule Site karşısında İşkur’un yeni binasının yanında hizmet vermeye başlayan Green-White Cafe, grup üyeleri ve Konyaspor sevdalılarını buluşturuyor. Green-White Grubu Başkanı Sedat Ertürk, “Biz Green-White Grubu üyeleri olarak bu sezon da Konyaspor’umuzun en büyük destekçisi olacağız. İçeride ve dışarıda 90 dakika boyunca tek ses, tek yürek olarak sahada ter döken oyuncularımıza güç vermeye devam edeceğiz. Green-White Cafe de bizim için önemli bir eksikliği kapattı ve yeni buluşma noktamız oldu. Şuan için kombine bilet çalışmalarımız sürüyor. Yeni sezona da gümbür gümbür gireceğiz” dedi.

Ertürk, Atiker Konyaspor’un ilk kez Avrupa sınavlarını da vereceği sezonda taraftara her zamankinden fazla iş düşeceğine de dikkat çekerek, “Son iki yılda Türkiye’nin en önemli taraftar kitlesine sahip olan Konyaspor, bu sezon da taraftarıyla lige renk katacak, rakiplerini kıskandıracak. Daha büyük başarılara ulaşma noktasında tüm sporseverlerin de üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.   

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.