Gruptan çıkacağımıza inanıyorum

Gruptan çıkacağımıza inanıyorum
Galatasaraylı Yasin Öztekin: Atletico Madrid'e 2-0 yenilmelerine rağmen gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçta İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'e 2-0 yenilmelerine rağmen gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yasin, Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istediklerini ancak başaramadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İlk yarı çok fazla pozisyon üretemedik. Takım olarak iyi değildik. Basit goller yediğimizi düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde böyle basit goller yerseniz şansınız olamaz. Daha çok konsantre olmamız, birlikte oynamamız ve kendi stadımızda daha yürekli oynamamız lazım. İkinci yarı daha iyi oynadık. Daha çok pozisyona girdik. Bir gol bulabilseydik, belki beraberliği yakalayabilirdik ama olmadı. Üzgünüz. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. İkinci maçımızı Astana ile yapacağız. O mücadeleyi kazanmak istiyoruz."

Atletico Madrid'in kaliteli bir ekip olduğuna vurgu yapan Yasin, "Astana'yı hem içeride hem de dışarıda yenmemiz lazım. Kader maçlarımızı Benfica'ya karşı yapacağız. Onları da kendi sahamızda yeneceğimizi düşünüyorum. Hem bireysel hem de takım olarak daha iyi oynamamız lazım. Bunu başarırsak gruptan çıkacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

- "Çok çalışırsak kadromuz yeterli"

 

Yasin Öztekin, Galatasaray'ın transfere ihtiyacı olduğu yönündeki yorumların hatırlatılması üzerine, kadrolarının yeterli olduğunu ancak daha çok çalışıp, iyi konsantre olmaları gerektiğini aktardı.

Geçen sezon yaşadıkları başarıları anımsatan sarı-kırmızılı futbolcu, "Transferler olabilirdi ama sonuçta geçen sezon şampiyon olduk. Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı aldık. Kadromuz Süper Lig için yeterli ama burası Şampiyonlar Ligi. Burada daha çok konsantre olmamız lazım. Daha çok çalışıp, daha çok koşarsak, kadronun yeterli olacağını düşünüyorum. Yüreğimizle oynar, seyircimizi de arkamıza alırsak her takımı yenebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Yasin Öztekin, bu sezon daha az süre almasının motivasyonunu nasıl etkilediğine yönelik soru üzerine, şunları kaydetti:

"Hocanın kararı. Geçen sezon zor bir süreçte ikinci yarı kendim, ailem ve Galatasaray için çok çalışarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olduğumu düşünüyorum. Bu sezon aynısını yapmak istiyorum ama hocamızın düşündüğü bazı şeyler var. Bu konuda bir şey söyleyemem. Saygısızlık olur. Tabii ki her maç oynamak ve her karşılaşmayı kazanmak istiyorum. İnşallah hocam artık beni görevlendirir, ben de geçen sezon olduğu gibi her maçta takıma asist ve gollerle faydalı olurum."

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.