"Güçlü Birlikteliğimiz Olduğu Sürece Ülkenin Geleceği Bugünden Daha İyi Olacak"

"Güçlü Birlikteliğimiz Olduğu Sürece Ülkenin Geleceği Bugünden Daha İyi Olacak"
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:"Dünyanın gözü bu topraklar üzerinde. Türkiye'nin büyümesini isteyenlerin de göz burada. Dünyadaki mazlumlar, mağdurlar diyorlar ki Türkiye 'dünyada her yerde bizim sıkıntılarımıza çare olsun, derman olsun.

KARS (AA) - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dünyanın gözünün Anadolu topraklarında olduğunu belirterek, "İçimizdeki hainler de dahil dış düşmanlar da dahil düşman eksik olmuyor. Güçlü şekilde geleceğe yürümek zorundayız, omuz omuza durmamız lazım. Bu güçlü birlikteliğimiz olduğu sürece Kars'ın da, ülkenin de geleceği bugünden daha iyi olacak." dedi.

Bakan Arslan, AK Parti Kars İl Başkanlığının Kars Park Otel'de düzenlediği AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da Karslıların önemli bir oy oranıyla halk oylamasına destek verdiğini vurgulayarak, bütün Karslılara ayrı ayrı teşekkür etti.

Kars'ta, halk oylamasındaki yüzde 51'lik oranın kent için çok başarılı sonuç olduğunu dile getiren Arslan, bu konuda Karslıları temsilen çok önemli teşekkürler aldığını ifade etti.

Arslan, halk oylamasının ülkeye çok önemli değişiklik getirildiğini ve daha hızlı hizmet etme şansı yakaladıklarını ifade ederek, AK Parti olarak her yere eşit mesafede hizmet götürmenin gayretinde olduklarını söyledi.

Bir süre önce Çin'de olduklarını anımsatan Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin bir dünya projesi olması nedeniyle dış ülkelerde de gündem olduğunu aktardı.

- "Hizmet edenlerin arkasında durmak zorundayız"

"Güçlü olmak zorundayız, güçlü şekilde sayın cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın, hizmet edenlerin arkasında durmak zorundayız." diyen Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok kıymetli bir coğrafyadayız. Atalarımızın şehit olmak pahasına bize vatan, yurt olarak bıraktıkları bu topraklar çok kıymeti, çok değerli. Bizim için kıymetli, bizim için değerli de dünya içinde böyle. Dünyanın gözü bu topraklar üzerinde. Türkiye'nin büyümesini isteyenlerin de göz burada. Dünyadaki mazlumlar, mağdurlar diyorlar ki Türkiye 'dünyada her yerde bizim sıkıntılarımıza çare olsun, derman olsun.' Türkiye'nin bu bölgede söz sahibi olmasını istemeyen ve eskiden olduğu gibi, at oynatmak isteyenler de hiç boş durmuyorlar. Onlar da Türkiye zayıf düşsün, Türkiye güçsüz olsun, Türkiye perişan olsun diye uğraşıyorlar. İşte onun için bu topraklar çok önemli. Bu vatan çok önemli."

Arslan, Sarıkamış harekatında donan Türk askerlerine işaret ederek, gözünü kırpmadan donmaya gitmiş bir Sarıkamış olduğunu, aynı şekilde 15 Temmuz'da bunun gösterildiğini belirtti.

- "Omuz omuza durmamız lazım"

Millet olma şuurunun 15 Temmuz'da bir kez daha yaşatıldığını vurgulayan Ahmet Arslan, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Millet, 15 Temmuz'da tanklara, uçuklara, tüfeklere, toplara karşı tereddüt etmeden gitti. Allah onların hepsinden razı olsun. Allah milletten razı olsun ki, 15 Temmuz'da millet olma şuuru ile meydanlara indiler ve bunu ispatladılar. Aynı mücadele güçlü şekilde devam ediyor. Onun için Suriye'de, ülke içinde şehitlerimiz oluyor. Rabbim bizi şehitlerin şefaatine nail etsin. Rabbim güvenlik güçlerimizin hepsine kolaylık versin. Çünkü içimizdeki hainler de dahil dış düşmanlar da dahil düşman eksik olmuyor. Güçlü şekilde geleceğe yürümek zorundayız, omuz omuza durmamız lazım. Bu güçlü birlikteliğimiz olduğu sürece Kars'ın da, ülkenin de geleceği bugünden daha iyi olacak."

Konuşmalar sonrası basına kapalı süren toplantı öncesi Osmanlı Mahallesi'ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını inceleyip Kars Valisi Rahmi Doğan'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Arslan, toplantı sonrası AK Parti İl Başkanlığınca aynı otelde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.