Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

GÜÇLÜ TAKIMLAR HEP KAZANIR

GÜÇLÜ TAKIMLAR HEP KAZANIR

Konyaspor Adanaspor karşısında her ne kadar o alışageldiğimiz zevkli, baskıcı, kontrollü futbolundan uzak da olsa güçlü takımların kazanacaklarını Adanaspor karşısında gösterdi. Bunun en basit örneğini bir gün önce Rize’de Beşiktaş maçında görmüştük. Vasat yabancı oyuncuları ve alt yapıdan gelen genç oyuncuları ile bu sezon korkulu rüya görmeye mahkum Adanaspor karşısında temsilcimiz sadece kazanmakla kalmadı yine farklı bir skoru da kaçırmış oldu.

Atiker Konyaspor-Adanaspor maçı öylesine tempolu öylesine kafa kafaya başladı ki, göze hoş geliyordu. Ama sahada bu tempoya dayanacak yürek var mı diye de aklımıza ilk soru geliyordu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Atiker Konyaspor o alışageldiğimiz bol pas yapan orta sahadan kanatlara yelpaze gibi yayılan göze hoş gelen temposundan çok uzaktı. Nitekim ilk yarıda geçen her dakika konuk Adanaspor, gücü olmasa da saldıran pres yapmaya çalışan top kapmak için arzulu görünen taraf oluyordu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ise özellikle defanstan çıkarken akıl almaz pas hataları yapıyor, orta alandan ısrarla topu kalabalık bölgeye taşıyordu.

Her iki takım için de çıkarken kaptırılan toplar, kalesinde tehlikeli anlar yaşanmasına neden olurken ilk 45 dakikanın sonunda temsilcimiz kendi istatistiklerini olumsuz bir şekilde etkiliyordu.

Konyaspor ikinci yarıya yine öylesine tempolu ve baskılı başladıki kazanma isteğini gösterdi. Ancak ikinci yarının da ilerleyen dakikalarında Konyaspor o bilindik futbolundan uzakdı. Orta alandan hücuma gerekli destek gelmezken defansta ileriye çıkmakta zorlandı.

Ancak rakip kalecinin büyük hatası ile öne geçen Konyaspor maçın geride kalan kısmında da inanılmaz gol pozisyonlarını değerlendiremiyordu. Ortaya konulan futbol vasat da olsa isim olarak rakibinden çok üstün olan Konyaspor üç puanın sahibi olarak yeniden çıkış yakalıyordu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR