Gül Bayram Namazını Kavacık Hasan Yavuz Camisi'nde Kıldı

Gül Bayram Namazını Kavacık Hasan Yavuz Camisi'nde Kıldı
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı namazını Kavacık Hasan Yavuz Camisi'nde kıldı

 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı namazını Kavacık Hasan Yavuz Camisi'nde kıldı.

Abdullah Gül, camiden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın ve bütün Müslümanların Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, "Bu bayram memleketimize, ülkemize ve bütün insanlığa iyilikler, hayırlar getirsin." dedi.

Bayramları "dostlukların, arkadaşlıkların, komşulukların kıymetinin bilinmesi gereken zamanlar" olarak tanımlayan Gül, şunları kaydetti:

"Aynı zamanda büyük bir milli dayanışmanın da ortaya çıktığı zamanda, bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Allah rahmet etsin. Gazilerimize de sağlık, sıhhat ve afiyet diliyoruz. Hepimiz memleketin, birbirimizin kıymetini bilmemiz lazım. Dünyada, çevremizde olup bitenlere baktığımızda Türkiye'ye daha çok sahip çıkmak, daha çok dayanışma içinde olmak gerekiyor. Herkesin farklı görüşleri ve fikirleri olabilir. Ama memleketimiz söz konusu olduğunda, halkın huzuru, milletin geleceği söz konusu olduğunda da hep aynı doğrultuda aynı dayanışma içinde olmak lazım. Cenab-ı Allah bütün halkımıza milletimize hep iyilikler versin."

Bayram namazı sonrası vatandaşlar bayramlaşan 11. Cumhurbaşkanı Gül, çocuklarla da fotoğraf çektirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.