Gülay Smancı'dan Bayram Mesajı

Gülay Smancı'dan Bayram Mesajı
AK Parti Konya Milletvekili Samancı, mesaj yayımladı

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Samancı, mesajında, milli ve dini duyguları pekiştiren, millet olma şuurunu kuvvetlendiren, insanı sevdikleriyle bir araya getiren bir bayramın daha idrakinde olduklarını belirtti.

Türkiye'nin bugüne kadar çağdaşlaşma ve kalkınma yolunda önemli mesafeler kat ettiğini bildiren Samancı, Türkiye'nin bölgenin ve dünyanın önemli siyasi ve ekonomik aktörlerinden biri olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin bugün bölgedeki barış ve istikrarın yeniden tesis edilmesi noktasında sessiz kalmayan ve zulmü nefretle kınayan bir ülke konumunda bulunduğunu belirten Samancı, şunları kaydetti:

"Türkiye, tarihten gelen konumuyla, mensubu olduğu medeniyetten aldığı terbiyeyle, ihtiyacı olan halklara yine yardım elini uzatmaya ve dünyanın vicdanı olmaya devam edecektir. Millet olarak birlik ve beraberliğimizin daha güçlü olması gereken bir dönemdeyiz. Farklılıklarımızı çatışma nedeni değil, zenginliğimiz olarak görmeliyiz. İslam dünyası olarak buruk karşıladığımız Ramazan Bayramı'nın tüm İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini, akan kanın durmasını temenni ediyor, vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum."                                                                

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.