Gül'den o iddialara yalanlama

Gül'den o iddialara yalanlama
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "siyasete dönecek misiniz" sorusu üzerine, "Zaman zaman görüyorum, yeni parti falan gibi söylentiler... Bunların hiçbirinin aslı yoktur" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere memleketi Kayseri'ye geldi.

 

Kayseri'ye 3 gün sürecek ziyarette bulunacak Gül'ü havalimanında protokolün yanı sıra çok sayıda hemşehrisi çiçeklerle karşıladı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kendini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı. Gül daha sonra konvoy eşliğinde şehir merkezine hareket etti.

 

"PARTİ İDDİALARI ASILSIZ"

 

11. Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı açıklamada, "Şunu söylemek isterim: Zaman zaman görüyorum yeni parti gibi bir söylem var. Bunların hiçbir aslı yoktur. Daha önce de söyledim. Hem hemşehrilerime şükran borcumu ödemek ve gösterdikleri vefayı görmek için geldim. Bunu bir daha söylüyorum. Bir Cumhurbaşkanı nasıl davranırsa öyle davranacağım. Arkadaşlarıma bundan sonra daha çok başarılı olmaları için yardımcı olacağım." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.