Güldür Güldür'de isyan var

Güldür Güldür'de isyan var
Komedi programları arasında yer alan ve beğenilerek izlenilen komedi programı GÜLDÜR GÜLDÜR'de isyan var.

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı ?Güldür Güldür Show?, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Perşembe akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. ?Güldür Güldür Show?a yeni bölümünde; Halil Sezai konuk olacak.

Ekranların yeni fenomeni 'Meslek Mağdurları? programına bu hafta, televizyon programlarına seyirci olarak katılanlar gelirse neler yaşanır? İbrahim'in sunucu, Mesut'un uzman konuk olduğu programda, sorular sorarak mağduriyetlerini anlatan seyirciler neler yaşayacak? 

Mesleği yüzünden sürekli mutsuz olduğu sanılan ve bu yüzden üzülen Halil Sezai de stüdyoya gelirse neler olur?

Mahalledeki marketten haraç kesmeye gelen Bilal ve Fikri, kendilerine rakip olarak mafya anası Burcu ve onun sağ kolu Mehtap'ı görürse neler olur? 

Burcu, mafyanın sadece erkek işi olmadığını ispatlayabilecek mi?

Ay sonu parası kalmayan memur Bilal, ailesinin geçimini nasıl sağlayacak? Evde bir ada konseyi oluşturan ve evdekilerden birini ay başına kadar göndermeye karar veren Bilal ve ailesinin seçiminden ne sonuç çıkacak? 

Müze açmak için hazırlık yapan Müze Müdürü İsmail?in ve yardımcılarının başına neler gelecek? Nazarı değen kem gözlü Şevket, müzeyi ziyaret ederse neler olur? Şevket, sadece nazar değdirerek müzedeki mumyalara, antika sürahilere, iskeletlere, tarihi toplara zarar verebilir mi?

Musiki cemiyetine üye olan İsmail ve İbrahim, aynı cemiyetten beğendikleri Yeter ve Nezaket'e duygularını açabilecekler mi? Cemiyetin yeni müzik hocası Şevket, kadınları nasıl etkiliyor? 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta ?Güldür Güldür Show?da?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum