Gümrük sınavı

Gümrük sınavı
Anadolu Selçukspor, ligin 8. haftasında İstanbul temsilcisi Karagümrük’e konuk olacak. Ligde inişli-çıkışlı bir grafik çizen yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

Yarın Vefa Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 8. hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Karagümrük’e konuk olacak. Geride kalan süreçte çıktığı 7 karşılaşmadan 2 galibiyet, 3 berberlik ve 2 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, Karagümrük karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

DÜDÜK PEŞİN’DE

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Karagümrük arasında yarın oynanacak karşılaşmada Ankara bölgesi hakemlerinden Yiğit Peşin’in görev yapacağını açıkladı. Peşin’in yardımcılıklarını ise Cengizhan Öztürk ve Boran Turhan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Şahin Berker olarak belirlendi.

TEK EKSİK GÖKHAN ÖZTÜRK

Anadolu Selçukspor’da, yarın oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde bir tane eksik bulunuyor. Geçen hafta iç sahada oynanan Altay maçında sakatlanan takım kaptanı Gökhan Öztürk, bu karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ev sahibi Karagümrük’te ise herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.

GÖZLER SEDDAR’DA

Ligde geride kalan 7 haftalık süreçte müthiş performanslar sergileyen Anadolu Selçukspor, sonuca gitme konusunda bir türlü istediğini alamadı. Yeşil-beyazlıların golcü oyuncusu Seddar Karaman bu süreçte kısa bir sakatlık süreci geçirirken, geride kalan hafta iç sahada oynanan Altay maçında oyuna girerek karşılaşmanın seyrini değiştirmişti. Seddar’ın yeniden takıma katılmasıyla birlikte gol yollarında daha da güçlenmesi bekleniyor.

(Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.