Gümrük’e takıldık

Gümrük’e takıldık
Anadolu Selçukspor, ligin 8. hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Karagümrük’e konuk oldu. Rakibi karşısında çıkış arayan yeşil-beyazlılar, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Anadolu Selçukspor bu skorla birlikte haftayı 9 puanla 12. sırada tamamladı. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 8. hafta karşılaşmasındaTürk futbolunun köklü ekiplerinden Karagümrük’e konuk oldu. Yeşil-beyazlılar karşılaşmanın 37.dakikasında Ufuk Akyol’un golü ile 1-0 geriye düşerken, 87. dakikada Feyyaz Aydil skoru 2-0’a getirdi. Anadolu Selçukspor karşılaşmanın 90. dakikasında penaltı kazanırken, topun başına geçen Emre Can Atilla, karşılaşmaya skoru atayan golü kaydetti. Müsabakada başka gol olmazken, yeşil-beyazlılar sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

GOLLERE ENGEL OLAMADI
Son 2 haftalık periyotta iyi futbol oynamasına rağmen rakipleri ile berabere kalan Anadolu Selçukspor, dün zorlu Karagümrük deplasmanında telafi aradı. Karşılaşmaya iyi başlayan yeşil- beyazlılar, rakibinin 37 ve 87. dakikada gelen gollerine engel olamadı.

EMRE CAN’IN PENALTISI YETMEDİ
Skor 2-0’a geldikten sonra bir kontra atak yakalayan Anadolu Selçukspor, burada bir de penaltı atışı kazandı. Yeşil-beyazlılarda topun başına Emre Can Atila geçerken, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Anadolu Selçukspor, bu gol ile birlikte skoru 2-1’e getirse de, kalan dakikalarda gol bulamadı ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.
 

2 HAFTA SONRA
En son 2 hafta önce konuk ettiği Şanlıurfaspor’a mağlup olan Anadolu Selçukspor, ardından oynanan Nazilli Belediyespor ve Altay maçlarından beraberlikle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, ligin 9. haftasında Niğde Belediyespor’un konuğu olacak.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.