Gümüşhanespor, Hakemlerden Şikayetçi

Gümüşhanespor, Hakemlerden Şikayetçi
Kulüp Başkanı Çimen: "Altay maçının tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli müracaatları yaptık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Altay'a 3-0 yenilen Gümüşhanespor'un kulüp başkanı İdris Çimen, maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduklarını belirtti.

Çimen, yazılı açıklamasında, İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan Altay-Gümüşhanespor müsabakasının hakemi Mehmet Güngör'ün, "yanlı yönetimiyle Gümüşhanespor'un 3 puanını gasbettiğini" öne sürdü.

Hakemin, maçın 10. dakikasında attıkları golü ofsayt gerekçesiyle iptal ettiğini ve 2 penaltılarını vermeyerek kendilerini mağdur ettiğini savunan Çimen, şöyle devam etti:

"Ayrıca müsabakanın 89. dakikasında Altay'ın ikinci golünden sonra Altay'ın kaleci hariç diğer futbolcuları gol sevincini yaşamak için kendi yedek kulübesindeyken Gümüşhanespor futbolcuları başlama vuruşu noktasına topu dikerek oyunu başlatmış ve gole giderken müsabakanın orta hakemi Mehmet Güngör oyunu durdurmuştur. Futbol oyun kurallarına göre bir kural hatası olup maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli müracaatları yaptık."

Çimen, bu sezonki karşılaşmalarda Gümüşhanespor'un puan kaybetmesine hakemlerin sebep olduğunu iddia ederek, şunları kaydetti:

"Gümüşhanespor Kulübü gerek Gümüşhane'deki gerekse deplasmandaki maçlarda fair-play'i ilke edinmiştir. Kimsenin hakkının alınarak kulübümüze verilmesini istemediğimiz gibi bizim sporcularımızın da emeğinin, alın terinin hakem tarafından gasbedilerek başkalarına verilmesini kabullenemiyoruz. Bundan sonra hakemlerin daha dikkatli olarak maçları fair-play çerçevesinde yönetmelerini kamuoyu önünde talep ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.