Güncel yol durumu

Güncel yol durumu
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaretlerine uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Sakarya-Pamukova yolunun 24-25. kilometrelerinde Demiryolu Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle Sakarya istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Torbalı-Ödemiş yolunun 52-60. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım, Ankara-Çankırı yolunun 15-17. Tokat-Niksar yolunun 33-35. Giresun-Şebinkarahisar yolunun 11-12. ve Akseki-Manavgat yolunun 7-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nurdağı-Bahçe kavşaklarının Adana istikametinde bant aktarımı yapıldığı için trafik akışı Gaziantep istikametinde iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Siirt-Eruh yolunun 42-45. kilometrelerinde meydana gelen heyelan sebebiyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Lapseki-Biga yolunun 13-15. kilometrelerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Karabük-Araç yolunun 0-1. kilometrelerinde (Kardemir Kavşağı) kavşak düzenleme çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.