Güncelleme 3 - Edirne'de Aynı Aileden 3 Kişi Pompalı Tüfekle Öldürüldü

Güncelleme 3 - Edirne'de Aynı Aileden 3 Kişi Pompalı Tüfekle Öldürüldü
CENAZELERİN YAĞMUR ENGELİ NEDENİYLE TOPRAĞA VERİLEMEDİĞİ BİLGİSİ EKLENDİEDİRNE (AA) - Edirne'de pompalı tüfekle öldürülen, aynı aileden biri...

CENAZELERİN YAĞMUR ENGELİ NEDENİYLE TOPRAĞA VERİLEMEDİĞİ BİLGİSİ EKLENDİ


EDİRNE (AA) - Edirne'de pompalı tüfekle öldürülen, aynı aileden biri çocuk, 3 kişinin cenazeleri, şiddetli yağış nedeniyle namazları kılınamadığı ve mezarlıkta su biriktiği için defnedilemedi.

Katil zanlısı N. M. tarafından öldürüldükleri tahmin edilen Salih Mal (31), eşi Hanife Mal (30) ile çocukları 3 yaşındaki Elena'nın cenazelerinin, ikindi vakti kılınacak namazın ardından toprağa verileceği belirtilmişti.

Salih, Hanife ve Elena Mal'ın cenazeleri, morgdan cenaze aracıyla Kıyık Yeni Camisi önüne getirildi. Bu sırada başlayan şiddetli sağanak nedeniyle cenazeler araçta tutularak musalla taşına konmadı.

İkindi namazının kılınmasının ardından sağanağın durmaması ve cenazelerin toprağa verileceği mezarlıkta su birikmesi nedeniyle cenazeler yeniden morga götürüldü.

Cenazelerin yarın toprağa verileceği öğrenildi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.