Güncelleme - Adana'da Bir Kişinin Darbedilerek Öldürüldüğü İddiası

Güncelleme - Adana'da Bir Kişinin Darbedilerek Öldürüldüğü İddiası
Tartıştıkları kişiyi darbederek ölümüne neden oldukları iddia edilen biri kadın, 2 şüpheli gözaltına alındı- Hayatını kaybeden Kurtboğan'ın bir süre ilişki yaşadığı ileri sürülen kadını görmek için gittiği evinde erkek arkadaşı tarafından darbedildiği bel

ADANA (AA) - Adana'da tartıştıkları kişiyi darbederek ölümüne neden oldukları iddia edilen biri kadın, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Çetin Kurtboğan'ı, merkez Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'ndeki evinin odasında hareketsiz yattığını gören yakınları özel bir hastaneye götürdü. Kurtboğan, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Doktorların Kurtboğan'ın vücudundaki darp izleri nedeniyle şüpheli ölüm raporu düzenlenmesinin ardından savcılığın talimatıyla soruşturma başlatıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri soruşturma kapsamında Kurtboğan'ın 23 Mart'ta bir süre ilişki yaşadığı Zübeyde Ö'yü görmek için İstiklal Mahallesi'ndeki evine gittiğini, bu sırada kadının yanında bulunan erkek arkadaşı Behzat G. tarafından çıkan tartışmada darbedildiğini belirledi.

Ekipler, Kurtboğan'ın darbedilme olayına karıştığı ileri sürülen Zübeyde Ö. ile Behzat G'yi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından zanlılar Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

Gazetecilerin "Neden darp ettiniz?" sorusu üzerine zanlı Zübeyde Ö, "Behzat G. haklı olarak kavga etti. Çetin 200 lira para istedi. Behzat da hap istedi. Hapını getirmediği için o da dövdü. Sebep uyuşturucu." dedi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.