Güncelleme - Adana'da Foseptik Çukuruna Düşen 4 Kişi Öldü

Güncelleme - Adana'da Foseptik Çukuruna Düşen 4 Kişi Öldü
Vali Demirtaş:- "Aladağ ilçemizde foseptik çukuruna düşen 1'i kadın 4 kişi yaşamını yitirdi"- "Valilik olarak soruşturma başlattık. Olayı tüm boyutlarıyla araştırıyoruz. Aladağ Cumhuriyet Savcılığımız da eş zamanlı olarak adli soruşturma başlattı"ÖLENLER

ADANA (AA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesinde foseptik çukuruna düşen 1'i kadın 4 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Meydan Yaylası'nda, bir kadının foseptik çukuruna düştüğünü belirtti.

Kadını buradan çıkartmak isteyen 3 kişinin de aynı yere düşerek hayatını kaybettiğini ifade eden Demirtaş, "Aladağ ilçemizde foseptik çukuruna düşen 1'i kadın 4 kişi yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerinde çalışması sürüyor." şeklinde konuştu.

Demirtaş, şunları kaydetti:

"Valilik olarak soruşturma başlattık. Olayı tüm boyutlarıyla araştırıyoruz. Aladağ Cumhuriyet Savcılığımız da eş zamanlı olarak adli soruşturma başlattı. Olayda hayatını haybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum."

- Hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Meydan Yaylası'nda üzücü bir olay yaşandığını dile getirdi.

Olayda 4 kişinin yaşamını yitirdiğini anımsatan Akgedik, "Serpil Kurt, Erol Karakuş, Cihat Cihan ve Harun Cihan, foseptik çukuruna düşüp metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti." diye konuştu.

Akgedik, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Bu arada, hayatını kaybeden 4 kişinin cesetleri de bulundukları yerden çıkartılıp otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.