Güncelleme- Adana'da Silahlı Saldırı: 5 Ölü

Güncelleme- Adana'da Silahlı Saldırı: 5 Ölü
Kozan ilçesinde iki kardeş ve dini nikahlı eşleri ile 8 yaşındaki bir çocuk evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda yaşamını yitirdi- Evde yapılan incelemede bulunan 2 pompalı tüfek ve bir tabanca incelenmek üzere Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına götürül

ADANA (AA) - Adana'nın Kozan ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Çokak Mahallesi'nde Hüseyin Doğan'a ait eve gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Olayda Hüseyin Doğan (43), 8 yaşındaki oğlu Hakkı, kardeşi Mehmet Doğan (38) ile Doğan kardeşlerin dini nikahlı eşleri Ayşe Ayrancı ve Fatma Yavuz hayatını kaybetti.

Saldırıdan kurtulan bir kişinin mahalle sakinlerine durumu bildirmesi üzerine jandarmaya haber verildi.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin delil toplama çalışması sırasında evde bulunan iki pompalı tüfek, bir tabanca bulundu. Silahlar incelenmek üzere Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Yapılan incelemelerin ardından 5 kişinin cenazesi Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Evin mahallenin yaklaşık 600 metre dışında olduğu, iki kardeşin birbirine yakın evlerde yaşadığı ve saldırı sırasında bir arada oldukları öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.