GÜNCELLEME - Gaziantep merkezli suç örgütü operasyonu

GÜNCELLEME - Gaziantep merkezli suç örgütü operasyonu
Gaziantep'te suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si tutuklandı- ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te suç örgütüne yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Nizip Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Gaziantep Jandarma Komutanlığınca 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında Gaziantep'te 6, Şanlıurfa'da 2 kişi gözaltına alındı. Diğer 2 şüphelinin aranmasına ise devam ediliyor.

Adreslerde yapılan aramada 2 tabanca, 1 av tüfeği, çok sayıda fişek ile 5 küpesiz büyükbaş hayvan ele geçirildi.

Zanlılar, Nizip ilçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "örgüt kapsamında nitelikli hırsızlık", "motorlu araç ve hayvan hırsızlığı", "suça teşvik ve suç eşyasını satın alınması" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Cemal Ö. ile Ömer K. tutuklandı, 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, soruşturma sürecinde 10 faili meçhul motorlu araç ve hayvan hırsızlığı olayının aydınlatıldığı, olaylara karışan 4 şüphelinin tutuklandığı, 2 şüphelinin ise işledikleri suç esnasında medyana gelen trafik kazasında öldüğü bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.