Güncelleme - Gaziantep'te Öğretmenin Darbedilmesi

Güncelleme - Gaziantep'te Öğretmenin Darbedilmesi
Oğlunun öğretmenini darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan veli tutuklandı, 4 yakını serbest bırakıldıÖĞRENCİ VELİSİNİN TUTUKLANDIĞI BİLGİSİ VE BAŞSAVCILIK AÇIKLAMASI EKLENDİ

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te dün bir sınıf öğretmenini darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan veli tutuklandı, 4 yakını serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan zanlılardan ikisi emniyette, ikisi ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Öğrencinin babası Ömer Raşit Bulut ise sevk edildiği nöbetçi mahkemece yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla salıverildi.

Cumhuriyet savcılığı, Şehitkamil Devlet Hastanesinin, darbedilen sınıf öğretmeni Hasan Koç'un vücudunda kırık olduğu ve hala hayati tehlikesinin devam ettiği yönündeki raporu üzerine Bulut'un tekrar gözaltına alınmasını talep etti.

Yakalanan Bulut, "kasten yaralama" suçundan çıkarıldığı nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada gözaltına alınan Bulut'un tutuklandığı bilgisi paylaşılarak soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

- Olay

Merkez Şehitkamil ilçesindeki Solmaz Güzel İlkokulunda okuyan oğlunun sınıf öğretmeni Hasan Koç'u çağırdığı iş yerinde darbettiği iddia edilen Ömer Raşit Bulut ile 4 yakını yakalanmış, Koç ise ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.