GÜNCELLEME-Gaziantep'teki cinayet

GÜNCELLEME-Gaziantep'teki cinayet
Şahinbey ilçesinde Suriyeli Ghada Shekhousi ile çocuğu Muhammed Nour, enselerinden tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu- Anne ve oğlunun cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldıİSİMLER VE DETAYLAR EKLENDİ

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde ensesinden vurularak öldürülen Suriyeli Ghada Shekhousi ile çocuğu Muhammed Nour'un cenazeleri, incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde bir sitenin 5'inci katındaki, Suriyeli iş adamı Ali Nour'a ait evde oturan Ghada Shekhousi ile oğlu Muhammed Nour'a ziyarete gelen yakınları, anne ile oğlunun cesedi ile karşılaştı.

Bilgi verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede anne ile oğlunun enselerinden silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Cumhuriyet savcısının da inceleme yaptığı evdeki cenazeler, otopsi için adli tıp kurumuna götürüldü.

Polis olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin, cinayetin DAEŞ terör örgütünce işlendiği şüphesi üzerinde durduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.