Güncelleme - İzmir'de Cinayet

Güncelleme - İzmir'de Cinayet
Aliağa ilçesinde erkek arkadaşını öldürdüğü iddia edilen kadın ve kendisine yardım eden kişi tutuklandı- Kadının cesedi parçalara ayırmak ve evden çıkarmak için yardım istediği başka bir arkadaşının ihbarı ile cinayet ortaya çıktıADLİYE SONUCU EKLENDİ

İZMİR (AA) - İzmir'in Aliağa ilçesinde parçalara ayrılarak evden çıkarılmak istenen bir ceset olduğu ihbarı üzerine başlatılan operasyonda, cinayet zanlısı olarak eğlence mekanında çalışan bir kadın ile iş yerinden arkadaşı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Aliağa ilçesinde dün jandarmaya başvuran bir kişi, eğlence mekanında çalışan Nergiz N'nin (36) işyerinden arkadaşı Turgay T. (50) ile cumartesi günü Bedirhan Ö'yü (40) öldürdüğünü ve cesedi parçalara ayırarak evden çıkarmak için kendisinden yardım istediklerini iddia etti.

Bunun üzerine kadının Yenişakran Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki evine operasyon düzenleyen Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Bedirhan Ö'nün cesedini banyoda buldu. Yapılan incelemede Bedirhan Ö'nün oturma odasında bıçaklanarak öldürüldüğü, kan bulaşan koltukların üst kısımlarının ve süngerlerinin kesildiği, yerdeki kan lekelerinin de silinerek yok edilmeye çalışıldığı tespit edildi. Ekipler, cinayette kullanılan bıçağı da evde buldu.

Nergis N'yi gözaltına alan ekipler, cinayeti birlikte işledikleri iddia edilen Turgay T'yi de Buca ilçesinde bir pakta yakaladı.

- Cesedi çıkarmak için bavul satın almış

Nergiz N'nin jandarmadaki sorgusunda cinayeti iki ay önce tanıştığı Turgay T. ile birlikte işlediklerini söylediği öne sürüldü. Sorgusunda arefe günü saat 23.00 civarında evine gelen Turgay T'nin Bedirhan Ö'yü bıçaklayarak öldürdüğünü iddia eden Nergiz N'nin, bu sırada yaşanan boğuşmada Turgay T.'nin sağ elini kestiğini belirttiği kaydedildi. Bedirhan Ö'nün cesedini daha sonra banyoya taşıdıklarını ifade eden Nergiz N'nin, ertesi gün Aliağa ilçe merkezine giderek cesedi taşımak için büyük bir bavul satın aldığı, cesedi parçalara ayırıp poşetlerle bavula koyup ormanlık alana atmayı düşündüklerini anlattığı iddia edildi.

Buca ilçesinde bir parkta yakalanan diğer zanlı Turgay T'nin de olayda bıçağı kendisinin kullandığını, yaşanan boğuşma sırasında kendi elini kestiğini, bu sırada Nergis N'nin de yanında olduğunu itiraf ettiği öne sürüldü.

- Galerici de gözaltına alındı

Nergiz N'nin Bedirhan Ö'ye ait otomobili satması için aracın anahtarını verdiği galerici G.G. de gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nergis N. ve Turgay T. "kasten öldürme" suçundan tutuklandı, galerici G.G ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.