Güncelleme - Samsun'da Darp Ve Gasp İddiası

Güncelleme - Samsun'da Darp Ve Gasp İddiası
Eve çağırdıklarını arkadaşlarını darbederek parasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi kadın 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

SAMSUN (AA) - Samsun'da, eve davet ettikleri arkadaşlarını darbedip parasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İddiaya göre, Murat T. (29) arkadaşı Ramazan T'yi (36) alkol almak için Reşadiye Mahallesi'ndeki evine davet etti. Evde bulunan diğer arkadaşları Semanur T. (22) ve Gaye U. (19) ile birlikte alkol alan Murat T. ile Ramazan T. arasında tartışma çıktı.

Evden ayrıldıktan sonra polise başvuran Ramazan T, Murat T. ile tartıştıklarını ardından Murat T, Semanur T. ve Gaye U'nun kendisini darbederek cebinde bulunan 400 lirayı gasbettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekiplerince gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, savcılıktaki ifadelerinden sonra çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.