GÜNCELLEME - Zonguldak'ta bir evde 3 kişinin cesedinin bulunması

GÜNCELLEME - Zonguldak'ta bir evde 3 kişinin cesedinin bulunması
Katil zanlısı yarın adliyeye sevk edilecekZANLININ EMNİYETTEKİ İFADESİ EKLENDİ

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta bir evde üç kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan Hasan K, yarın adliyeye sevk edilecek.

Baştarla Mahallesi Celal Bayar Caddesi'ndeki iki katlı müstakil evde ölü bulunan Hilmiye Demirtürk (57) ile oğlu Burak Demirtürk ve Safiye Geyik'in öldürülmesiyle ilgili başlatılan çalışma kapsamında gözaltına alınan Hasan K'nin evinde arama yapıldı.

Hasan K'nin, emniyette verdiği ifadesinde, Safiye Geyik'le evlilik hazırlıkları içerisinde olduğunu iddia ederek "Boşandığı için evlenebilmemiz gereken süreyi bekliyordum. Bu sırada arkadaşım Burak Demirtürk ile aralarında ilişki olduğundan şüphelendim. Geyik'i, Bursa'dan alarak Zonguldak'a geldim. Bir yakınımızda kalacaktık ama Safiye Geyik istemedi. Biz de daha sonra Burak Demirtürk'ün evine gittik. O gece orada kaldık. Sabah olduğunda aklımda kalan şüpheleri Safiye ile Burak'a sordum. İkisi de sorularıma tereddüt edince bir anlık sinirle yanımda getirdiğim tabancayla vurdum. Beni kandırdıkları ve aldattıkları için onuruma yediremedim. Olaydan sonra kiraladığım araç arızalanınca bıraktım. Daha sonra Rat Mahallesi'ne giderek bir iş yerinden içki aldım. Pişman olarak polise teslim oldum" dediği öğrenildi.

Baştarla Mahallesi Celal Bayar Caddesi'ndeki iki katlı müstakil evde ikamet eden Hilmiye Demirtürk ve oğlu Burak Demirtürk'ten (34) dün haber alamayan yakınları, anne ve oğlunun yaşadığı eve gitmiş, açık olan kapıdan eve giren ailenin yakınları, anne ve oğlu ile Safiye Geyik'in cesetleriyle karşılaşmaları üzerine polis ekiplerine haber vermişti.

Olayla ilgili, Burak Demirtürk'le aralarında husumet olduğu ileri sürülen Hasan K. gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.