Güney Kore Büyükelçisinden Büyükşehir'e ziyaret

Güney Kore Büyükelçisinden Büyükşehir'e ziyaret
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Choo, Konya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Vekili Mehmet Çalık ile bir süre görüştü.

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Choo, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çalık’ı ziyaret ederek iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda nelerin yapılabileceğini görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çalık, iki ülke arasındaki ilişkileri farklı alanlarda geliştirmek gerektiğini belirterek, “Ticari ilişkilerimizi, ticaret hacmimizi karşılıklı olarak artırmamız lazım. Konya 2016 yılında İslam Dünyası Turizm Başkenti seçildi. Bu noktada Güney Kore Cumhuriyeti’nin de yaptığımız etkinliklere katılımını arzu ederiz” dedi.
Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Choo da Konya’nın güvenli bir şehir ve hoşgörü şehri olmasından dolayı Koreli turistlerin Konya’ya ve Anadolu’yu her zaman ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.